* indicates required
Jag ger mitt tillstånd att använda mina uppgifter. *
E-newsletters

SEKRETESSPOLICY

SOPREMA AB

Diabasgatan 12

254 68 Helsingborg

SOPREMA respekterar din integritet! Denna sekretesspolicy är giltig från och med den 25 maj 2018.

Vi skulle vilja be om ditt tillstånd att spara dina personuppgifter så att vi kan fortsätta informera dig om alla fördelar SOPREMA Group kan erbjuda. Med andra ord kommer dessa uppgifter att användas i kommunikativt syfte. Vi skulle vilja hålla dig informerad om nya produkter, tekniska uppdateringar, åtgärder, fördelar, nyhetsbrev m.m. Vi kan dock bara göra det efter att ha fått ditt uttryckliga medgivande. Du kan ändra detta när som helst.

När detta dokument genomgår viktiga ändringar kommer vi återkomma till dig för att be om ditt tillstånd för att fortsätta ha tillgång till dina kontaktuppgifter. SOPREMA respekterar sina prenumeranters integritet och ser till att de uppgifter du lämnar behandlas som strikt konfidentiella.

Om du inte längre vill ha mer information om våra produkter/tjänster eller nyhetsbrev kan du, när du vill och utan motivering avsäga dig information från oss (avprenumerera). Därefter kommer vi inte längre att använda dina kontaktuppgifter till kommersiella ändamål från och med dagen för din uppsägning. Du kan meddela oss på följande e-postadress: info@soprema.se