Pooler

Under namnet SOPREMAPOOL erbjuder vi ett brett sortiment av armerade syntetiska poolliners och andra kompletterande produkter för anläggning och underhåll av pooler.

SOPREMAPOOL är resultatet av stadig teknisk forskning

Ett resultat som förenar vattentätande system och mekaniskt motstånd. Dessutom formger SOPREMAPOOL vattnets utseende vilket även lämnar ett estetiskt avtryck på omgivningen.

Upptäck våra bästa produkter

Kristallklart vatten

Färger, material, former – ett brett urval av möjligheter. Hur ser din pooldröm ut? Vi förverkligar dina drömmar.

Favoritform

Du kan bestämma poolens storlek och form: från den klassiska rektangulära formen till flera med fri form som designats för att passa in i din trädgårdsmiljö. SOPREMAPOOL – underhållsfri, flexibel och passar för alla former.

SOPREMAPOOL poolliners kan användas i pooler av alla sorters material: betong, aluminium eller prefabricerade stålramar m.fl. Att använda prefabricerade strukturer sparar upp till 50 % av byggkostnaderna. I jämförelse med andra lösningar reducerar SOPREMAPOOL kostnaderna. Pooler med SOPREMAPOOL lackerade poolliners har en lägre underhållskostnad i jämförelse med pooler som är målade eller kaklade.

Vilken färg ska man välja?

Soprema erbjuder fyra olika designer av liner till pool i flera olika färger. De fyra varianterna heter SOPREMAPOOL 3D (sensitive serie), SOPREMAPOOL Design , SOPREMAPOOL Premium och SOPREMAPOOL Feeling. De har alla olika mönster och strukturer som passar till en rad olika miljöer.

Skillnaden mellan olika poolliners

SOPREMAPOOL 3D innehåller livliga poolliners med struktur, den blir med andra ord ganska rörlig i mönstret när poolen fylls med vatten. De kommer i 14 olika färger och är 1,8 millimeter i tjocklek. SOPREMAPOOL Design består av klassiska poollinerfärger i fina mönster. Den är slät i strukturen och tjockleken är 1,5 millimeter. Bland dessa poolliners kan man även välja till antislip, vilket rekommenderas om man har en trappa ner i poolen. I det här sortimentet finns den klassiska och historiskt sett bästsäljande poollinern Marbella som kommer i grått, svart och blått. Den tredje designen heter SOPREMPOOL Premium och kommer endast i enfärgade versioner. Vill man ha en turkosblå pool så är det här det absolut säkraste kortet. Samtliga poolliners i Sopremas sortiment har UV-skydd. Vårt senaste tillskott SOPREMAPOOL Feeling har samma fördelar som våra övriga poolliners men har även en speciell halkfri präglad yta och är 1,5 mm tjock.

Hur väljer man färg på sin poolliner?

Att välja rätt poollinerfärg kan vara klurigt. Det man främst ska tänka på är hur miljön runt poolen ser ut. Vad det är för färg på huset, plattorna runt poolen och den allmänna omgivningen. Vilken färg som vattnet får beror till stor del på var poolen är placerad. Ju mer solexponering desto mer ljusblått vatten. Vattnet blir även ljusare om man väljer en ljusare poolliner. Alla poolliners i Sopremas sortiment kan monteras i alla möjliga pooler, oavsett om den är oval, rektangulär eller rund.

Populära poollinerfärger

Den mest populära linern i Sopremas sortiment är Marbella-serien som ingår i SOPREMAPOOL Design. Den kommer i grått, svart och blått där grått och blått har varit omtyckt genom åren. Den har en klassisk mosaikstruktur som ger ett fint mönster i poolen.

Hur ofta byter man liner till pool?

Skulle man tröttna på färgen man valt så kan den bytas ut, dock krävs det att man river bort den gamla och anlitar en montör som svetsar ihop den nya linern. Det här ska man i åtanke om man vill byta ut sin liner:

  • En omläggning tar lika lång tid som en nyläggning, det tar mellan en och tre arbetsdagar att byta ut liner till pool.

  • Soprema erbjuder upp till mellan 3 och 10 års garanti på poolliners om den skulle få fläckar eller brista i tätskiktet.

  • Är man osäker på vilken färg man vill ha så rekommenderas att välja en klassisk enfärgad variant som finns i SOPREMAPOOL Premium-sortimentet.

En Perfekt Vattentät Pool I Fin Färg? Välj Den Bästa Pvc-Poolen

Sopremapool: Upptäck De Senaste Pooltrenderna

Planerar Du Att Bygga Pool? Tänk På Det Här

Dela Pooler | Soprema Sverige