Meddelande: Hans Andersson

 

Kära kund,

För att stärka SOPREMAs position som en internationell marknadsledare inom tätskikt och isolering förvärvade SOPREMA De Boer i slutet av förra året. Försäljningen av De Boers produkter har skötts av Hans Andersson, försäljningschef.

SOPREMA har nu beslutat att försäljningen av De Boer Waterproofing produkter ska hanteras av SOPREMAs befintliga säljorganisation i Sverige, tillsammans med det övriga sortimentet. Överenskommelse har träffats mellan SOPREMA och Hans Andersson gällande att Hans Andersson kommer lämna sin position.

Detta har skett i samförstånd vilket innebär att Hans Andersson kommer att finnas tillgänglig under en period för överföring av information / överlämnade till de nya kontaktpersonerna inom Soprema.

Vi kommer återkomma med information vem som blir er nya kontaktperson inom Soprema, samt att berätta mer om kommande aktiviterer.

Vi vill också tacka Hans Andersson för fina insatser och ett gott samarbete och önskar honom lycka till i framtiden.

Soprema har fortsatt stort fokus på den skandinaviska marknaden och vill utveckla försäljningen av De Boer och SOPREMA produkter i framtiden.

Har du ytterligare frågor om det här är du välkommen att kontakta Sam Ranch 0703-92 08 08 eller Hans Andersson 0723-41 81 50.

SÄLJORGANISATION

• Area Sales Manager, Södra Sverige: Fredrik Nilsson fnilsson@soprema.se 0761-12 09 11
• Area Sales Manager, Västra Sverige: Magnus Liedberg mliedberg@soprema.se 0722-15 66 10
• Area Sales Manager, Östra Sverige: John Zetterlund jzetterlund@soprema.se 0733-52 51 00
• Försäljningschef, Sam Ranch sranch@soprema.se 0703-92 08 08

BESTÄLLNING AV PRODUKTER

Skicka ett mail till Jeanette Persson, Back-Office Manager, jpersson@soprema.se (0722-15 15 35) så hanteras din beställning. Vid eventuella frågor, kontakta din säljare.

LAGER & KONTOR

• Helsingborg: Diabasgatan 12.
• Stockholm/Årsta: Ostmästargränd 1