SOPREMA @ Bygg Reis Deg

 

Som internationellt företag är SOPREMA bekant med branschen i de flesta länder världen över. Även i de nordiska länderna. Här är vi en viktig partner inom tätskikt och isolering. Vårt förbättringsarbete pågår hela tiden och vi arbetar konstant med att sätta oss in i våra kunders behov för att hitta nya lösningar – vi investerar helt enkelt i goda kundrelationer. Därför är vi för första gången med som utställare på den norska byggmässan Bygg Reis Deg. En utställning med fullt fokus på bygg- och anläggningsbranschen. Dessutom är det en perfekt plats att träffa både befintliga och framtida kunder.

En bra start i Norge

Även om vi är nykomlingar Bygg Reis Deg, har vi redan gjort oss ett namn i Norge. Tack vare vårt helt nya lager kan vi hjälpa våra norska kunder mycket snabbare. Vår säljchef William Skarbos hårda arbete har lönat sig.

En imponerande Monster

Bygg Reis Degs besökare kommer inte att missa vår monter. Om den sticker ut mängden? Absolut! SOPREMA välkomnar sina besökare till en skräddarsydd monter. Upptäck mer om våra produkter, se exempel på projekt vi gjort eller ta en fika och prata lite – det är bara att komma förbi. Den som är nyfiken på våra produkter Sopralene MF 5000, Soprarock Yep 3500, Sopralene MF 5500, Flagon PVC och Alsan Flashing Quadro hittar all information här.

Den Svenska branschmässan “Nordbygg”

Det är inte första gången SOPREMA ställer ut på en mässa i Skandinavien. Förra året deltog vi i bygg-, VVS- och fastighetsbranschens mässa Nordbygg i Stockholm. En mässa som lockar närmare 50 000 besökare varje år och ger fler än 900 utställare möjligheten att presentera sina produkter och tjänster till den breda allmänheten.