SOPREMA Roadtrip: Möt Club Expert on tour!

 

LÄR DIG MER OM TÄTSKIKT OCH HUR DU FÅR EXPERTKUNSKAPEN

Idag har de som arbetar med tätskikt mer information och kunskap om tätskikt och om tätskiktsindustrin än någonsin tidigare. Stor kännedom om produkterna, materialen och teknikerna är grundläggande kunskaper i en bransch som är under snabb utveckling. Tätskiktsspecialister bemästrar alla tekniker från svetsning, varmluftssvetsning, limning och applicering.

Att montera tätskikt kräver allt större precisionsarbete och känsla för detaljer när takfönster, bräddavlopp och andra komplexa tillbehör på takkonstruktioner ska installeras. Framgången är direkt kopplad till hur väl tätskiktet monterats.

Utmaningarna kommer i takt med att forskning och utveckling ger marknaden nya tekniska lösningar för exempelvis gröna tak, solpaneler och terrasser. Leverantörer och tillverkare inom takbranschen inser alltmer att varje avdelning i branschen har ett växande behov av specialister. Att dela kunskap och erfarenheter kring tätskikts- och isoleringsprodukter kan hjälpa alla i den här branschen. Just av den här anledningen öppnade SOPREMA en ny träningsanläggning i Belgien och den riktar sig framför allt till tätskiktmontörer, arkitekter, entreprenörsföretag  och övriga i branschen.

MOBIL UTBILDNING INOM TÄTSKIKT OCH ISOLERING FÖR MONTÖRER I SVERIGE

I egenskap av experter inom området tätskikt och isolering organiserar SOPREMA teoretiska och praktiska utbildningar för alla tätskiktsmontörer i vårt nya träningscenter.

Under hela året kan tätskiktsmontörer lära sig mer om tätskikt (bitumenbaserade, flytande, syntetiska) och olika typer av isolering.

Vår utgångspunkt är att ”alla experter har också varit nybörjare” och ger därför dem som jobbar inom tätskiktsbranschen möjlighet att delta i vår specialistträning.

I februari tar sig Club Expert över gränsen till Sverige. SOPREMA introducerar ”Club Expert on tour” – ett mobilt träningscenter där tätskiktsmontörer, med både teori och praktisk förevisning, kan lära sig mer om vårt helt nya flytande tätskikt ALSAN Quadro.

SOPREMA hälsar dig välkommen till Club Expert.