Bli expert på takisolering och tåtskikt på SOPREMA’s utbildningscenter!

 

Vad krävs för att bli expert inom ditt område? Att du ständigt utbildar dig och lär dig nya saker. Bästa stället att lära sig om isolering och tätskikt är utbildningscentret CLUB EXPERT hos SOPREMA. Upptäck alla utbildningsmöjligheter i denna innovativa byggnad.

Mötesplats för yrkesverksamma från hela Nordeuropa

Sommaren 2017 öppnade SOPREMA sitt splitternya utbildnings- och kunskapscenter i Grobbendonk. Hit kommer yrkesverksamma från hela Nordeuropa för att uppdatera sina kunskaper om tätskikt och isolering. Oavsett kunskapsnivå och vilket område som intresserar dig erbjuder SOPREMA ett skräddarsytt program.

CLUB EXPERT: inget slumpmässigt valt namn

När vi skulle välja ett passande namn till SOPREMA:s utbildningscenter var CLUB EXPERT ett självklart val. Ordet “club” betonar den familjära atmosfären, ett av SOPREMA:s företagsvärden. Dessutom står det för mötesplats, utbyte och god kundservice. “Expert” hänvisar till utbildarnas och besökarnas tekniska expertis och kunskaper.

Alla experter har en gång varit nybörjare

CLUB EXPERT är avsett att fungera som en mötesplats för nya och erfarna yrkesverksamma: takläggare, hartsspecialister, tätskiktsarbetare, studenter, arkitekter, byggmästare, branschorganisationer, bygghandlare, osv. Kunskapsutbyte och inspiration är centrala värden som faller under vårt motto “Alla experter har en gång varit nybörjare”.

De teoretiska och praktiska lektionerna – som äger rum i vår hörsal som har plats för 40 deltagare – är lättillgängliga och håller en hög nivå. De ger insikt i de senaste teknikerna och visar de bästa metoderna för hur du arbetar på ett hållbart sätt med SOPREMA:s produkter:

Bituminösa tätskikt (SOPREMA)
Flytande tätskikt (ALSAN)
Syntetiska tätskikt (FLAG)
• Värmeisolering (EFYOS)
Naturlig isolering (PAVATEX)

Dessutom organiserar SOPREMA olika seminarier och nätverksevent i CLUB EXPERT, tillsammans med branschorganisationer och partners.

Toppmoderna utbildningar och en toppmodern byggnad

CLUB EXPERT är inte bara intressant på grund av den senaste utvecklingen inom takisolering och tätskikt. Byggnaden – ritad av arkitektbyrå Assymetric Architectes Associés – är ett konstverk i sig. Vårt “showroof” består av olika typer av takbeläggning, bland annat ett grönt tak, olika sorters solpaneler och en takterrass. Dessutom är det en nära-nollenergibyggnad, vilket innebär att den bland annat är utrustad med solpaneler, geotermisk kylning, automatiska persienner och anpassad isolering och ventilation. Det öppna kontorslandskapet inbjuder till samarbete och samverkan. Slutligen betonar den stora receptionen med bar den familjära atmosfären hos SOPREMA.

Nyfiken på utbildningsmöjligheter hos SOPREMA som är skräddarsydda för dig? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!