Forma dina drömmar: FLAGPOOL

FLAGPOOL -Stilfullt vatten

 

FLAGPOOL är resultatet av stadig teknisk forskning – ett resultat som förenar vattentätande system och mekaniskt motstånd. Dessutom formger FLAGPOOL vattnets utseende vilket även lämnar ett estetiskt avtryck på omgivningen.

kristallklart vatten

Färger, material, former – ett brett urval av möjligheter. Hur ser din pooldröm ut? Vi förverkligar dina drömmar.

FLAGPOOL ÂR

• det finns inget coolare än ett poolparty

• vattnets former

• i hjärtat av ditt välbefinnande

• känslor med vattenkonturer

• elegans från solstänkta länder

FAVORITFORM

Du kan bestämma poolens storlek och form: från den klassiska rektangulära formen till flera med fri form som designats för att passa in i din trädgårdsmiljö. FLAGPOOL – underhållsfri, flexibel och passar för alla former.

FLAGPOOL poolliners kan användas i pooler av alla sorters material: betong, aluminium eller prefabricerade stålramar m.fl. Att använda prefabricerade strukturer sparar upp till 50 % av byggkostnaderna. I jämförelse med andra lösningar reducerar FLAGPOOL kostnaderna. Pooler med FLAGPOOL lackerade poolliners har en lägre underhållskostnad i jämförelse med pooler som är målade eller kaklade.

garanti

FLAGPOOL är en produkt från FLAG SOPREMA och har en garanti på 10 år. Miljontals pooler som belagts med FLAGPOOL vittnar om produktens kvalitet på den internationella marknaden.