Kundanpassad TAKKONSULTATION förenklar livet för arkitekter och uppdragsgivare

 

Är det dags att byta tak? Eller behöver dina företagslokaler renoveras? Innan dina kostnader drar iväg i onödan är det smart att rådfråga en expert – eller ännu hellre ett helt team av experter. SOPREMAS team av takkonsulter  erbjuder tekniskt och kommersiellt stöd beträffande för produkter och installation av alla typer av platta tak, nya byggnader och renoveringar.

Låt ett team av experter hjälpa dig

Om du ska lägga eller renovera flera tak på olika sorters byggnader finns det ofta flera olika lösningar att välja mellan. Vilken ska du välja? SOPREMA-teamet hjälper dig gärna i projektets alla faser, utan att det medför några förpliktelser. All från valet av material till underhåll när taket har lagts.

Välj TAKKONSULTATION FRÅN SOPREMA

Vad kan du förvänta dig av våra takkonsultationsexperter? De erbjuder många olika tjänster:

  1. Rådgivning och hjälp när du ska välja takkonstruktion och takbeläggning
  2. Hjälp vid projektering
  3. Undersökning av befintliga tak
  4. Teknisk information och rådgivning till takläggare, arkitekter, offentliga förvaltningar, byggherrar, etc.
  5. Rådgivning om underhåll och skötsel av platta tak
  6. Utbildningar och fabriksbesök
  7. Teknisk vägledning vid installation av SOPREMA-produkter
  8. Takinspektion
  9. Rådgivning om hållbar taktätning

Teorin i praktiken

Våra konsulter har erfarenhet av att hjälpa till i olika projekt. De hjälpte till exempel TVH, global marknadsledare inom truckar och truckdelar, med en takundersökning och inspektionsrapport som tydligt visade i vilket skick deras tak befann sig. På så sätt visste företaget precis vilka delar de behövde renovera.

Önskar du också rådgivning om ditt projekt? Ta gärna kontakt med oss.

Skräddarsydda utbildningar i vår CLUB EXPERT

TAKKONSULTATION omfattar även skräddarsydda teoretiska och praktiska utbildningar. De hålls i vårt kunskaps- och utbildningscenter CLUB EXPERT i Grobbendonk i Belgien. Oavsett om du är takläggare, hartsspecialist, tätskiktsarbetare, student, arkitekt, byggmästare eller bygghandlare: i CLUB EXPERT lär du dig alla fördelarna och materialegenskaper och hur SOPREMAS produkter används.

Vår hörsal har plats för fyrtio kursdeltagare. In en avslappnad miljö får du utbildning på hög nivå och insikt i alla aspekter av:

Bitumenbaserade tätskikt (SOPREMA)
Flytande tätskikt (ALSAN)
Syntetiska tätskikt (FLAG)
• Värmeisolering (EFYOS)
Ekologisk isolering (PAVATEX)

Dessutom är CLUB EXPERT en mötesplats för nya och erfarna yrkesarbetare.

Behöver du hjälp av våra experter? Kontakta vårt takkonsultationsteam via info@soprema.se eller ring +46-(0)8-646 35 00.