Varför vägarbetsbranschen älskar bituminösa membran

Antirock6000_20181029_SocialmediaImage3

 

Att bygga en bro eller viadukt är en riktig utmaning. Tätskiktet måste tåla tung last och varierande väderförhållanden. Fuktproblem måste undvikas eftersom de kan orsaka stora problem hos broar. Därför använder allt fler entreprenörer SOPREMA:s pålitiga tätskiktsprodukter. En nyhet i SOPREMA:s bitumenbaserade produktutbud är Antirock 6000 som snabbt blivit ett populärt val i bryggprojekt i Norden.

Antirock 6000: högkvalitativ produkt för väg- och anläggningsarbete

För att uppfylla byggnadsindustrins specifika (och stränga) krav och behov har SOPREMA skapat Antirock -serien som är särskilt lämplig för tätning av broar, vägar, tunnlar och mer. Den högkvalitativa produkten Antirock 6000 är det första och enda bituminösa membranet för civilt bruk som fått ett P-märke.

Bituminösa membran för det nordiska klimatet

SOPREMA producerar mer än 150 miljoner m² membran per år och utökar ständigt sitt utbud av innovativa bituminösa tätskiktsmembran som har exceptionell kvalitet och är enkla att applicera, även under svåra arbetsförhållanden. Antirock 6000 erbjuder samma kvaliteter tack vare företagets breda erfarenhet av de nordiska länderna och nära samarbete med lokala FoU-avdelningar. Denna bitumenprodukt har utvecklats speciellt för att tåla det hårda nordiska klimatet och är perfekt för snabba och krävande projekt som brokonstruktioner.

Supersnabb tätning av broar

Förutom noggrannhet är applikationshastigheten en viktig faktor för bituminös tätning av broar. För att minimera omledning av trafiken arbetar entreprenörer och deras anställda ofta på natten. Eftersom Antirock 6000 är synnerligen enkelt att applicera och direkt kan täckas med asfaltlager behöver bron emellertid endast stängas under en kort tid eftersom arbetarna kan utföra jobbet mycket snabbare.

Begär mer information

Vill du få mer information om Antirock 6000? Tveka inte att kontakta våra experter! Vi hjälper dig gärna hitta den bästa lösningen för ditt projekt.