Vill du friska upp dina kunskaper om takläggning? Besök då vårt utbildningscenter

 

SOPREMA erbjuder inte bara ett omfattande utbud av produkter för takläggning och isolering. Vi går steget längre och erbjuder även stöd och service, två kärnpunkter för oss. Vi hjälper våra partners på många olika sätt. Förutom orderservice, takinspektioner och rekryteringshjälp erbjuder SOPREMA teoretiska och praktiska utbildningar. Du är hjärtligt välkommen till vårt utbildningscenter Club Expert!

TEORI OCH PRAKTIK OM TAKLÄGGNING

Det är viktigt att känna till teorin bakom olika typer av takbeläggning och vi fördjupar oss i den på utbildningscentret. Men vi går ytterligare ett steg längre! På vårt toppmoderna center får du tillämpa teorin i praktiken. Inte bara genom att titta på demonstrationer: du får möjligheten att själv prova på. På så sätt får du en känsla för de senaste materialen och teknikerna och dessutom praktiska tips från våra experter.

PERSONLIGT ANPASSAD UTBILDNING

Vi anpassar ständigt våra utbildningar efter våra partners behov. Därför tar vi emot alla – från nybörjare till erfarna yrkespersoner. Vårt motto är: ”Alla experter har en gång varit nybörjare”. Nybörjare inom takläggning får grundlig vägledning av rutinerade specialister och kan finslipa sina kunskaper.

GEMYTLIG ATMOSFÄR

Vi är måna om att skapa en familjär atmosfär på SOPREMA. Vi vill gärna dela med oss av vår trevliga arbetsmiljö till våra partners och erbjuda våra utbildningar på ett informellt sätt. Därför kallar vi oss för ”Club”. Den som går en utbildning på vårt utbildningscenter blir automatiskt en del av SOPREMA-familjen och får fortsatt hjälp av vårt engagerade team.

Är du nyfiken på våra mångsidiga utbildningar? Kontakta oss för mer information eller registrera dig online.