Isolerings- & taktäckningsmaterial under ett & samma tak

SOPREMA erbjuder tätskikt och isolering för alla typer av byggprojekt. Hos oss hittar du totallösningar för hela klimatskalet. Dessutom används våra material ofta vid renovering eller nybyggnation av parkeringshus, terrasser, balkonger, loftgångar, simhallar och mycket mer. Den här artikeln beskriver fördelarna med att hitta isolering och taktäckningsmaterial under ett och samma tak.

 

Isolering och taktäckningsmaterial för varje byggprojekt

Vi begränsar oss inte till en enstaka produktkategori, utan erbjuder material för både taktäckning och isolering samt alla tillbehör. Hos SOPREMA hittar du utöver de rätta produkterna, även den rätta kunskapen för alla byggprojekt, oavsett om de är små- eller storskaliga. I vårt omfattande produktutbud har vi garanterat det du söker. Vi besvarar gärna dina frågor och anpassar alltid vår service efter dina önskemål. Om du behöver ett unikt ytskikt för en terrass eller balkong kan det flytande tätskiktet från ALSAN ge önskad effekt. Detta material kan till och med användas för restaurering av kulturbyggnader och monument.

Spara tid

När du införskaffar allt på samma ställe behöver du inte lägga tid på att leta efter rätt material. Dessutom kan du vara säker på att produkterna vi föreslår kan användas tillsammans och ansluter perfekt till varandra. Ytterligare en fördel är att du slipper besvär med olika leveranstider från olika leverantörer.

Allt på ett ställe med förstklassig service

SOPREMA levererar inte enbart högkvalitativa produkter, utan strävar även efter att erbjuda förstklassig service. Vi erbjuder utbildningar på vårt utbildningscenter Club Expert, detaljerad rådgivning, takinspektioner utan att du binder dig till något och mycket mer.

Vill du också uppleva fördelarna med att hitta allt inom isolering och taktäckning på ett och samma  ställe? Kontakta oss här.